Δέλλας: «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση»

Νίκος Μαρούδας
Δέλλας: «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του δεν έκαναν καθόλου καθυστερήσεις στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα