Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη

Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη

Gazzetta team
Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη

bet365

Νοκ άουτ τέθηκε ο Χοσέ Κάνιας για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο.

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Ο Χοσέ Κάνιας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής. Την θέση του Ισπανού πήρε ο Μπαλογιάννης, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Μαλεζάς, Χατσερίντι και Κίτσιου.

Τα μεγάλα φαβορί Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέοPamestoixima.gr.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το τελευταίο ματς του 2018 ήταν μια εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλη μια, ακόμα πιο δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του.

Νοκ άουτ από αυτό τον αγώνα είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Τόσκα , Μπαλογιάννης , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Μαουρίσιο , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιός , Καρέλης , Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα