Έτοιμος ο Μακέντα!

Έτοιμος ο Μακέντα!

Νίκος Αθανασίου
Έτοιμος ο Μακέντα!

bet365

Ο Ιταλός στράικερ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός. Πρόβλημα με Πούγγουρα, δέκα μέρες off.

Ο Φεντερίκο Μακέντα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 16 Δεκεμβρίου αλλά στο ημίχρονο έγινε αλλαγή, καθώς υπέστη διέστρεμμα. Μετά από περίπου έναν μήνα, ο Ιταλός στράικερ που αποτελεί σημείο αναφοράς στον φετινό Παναθηναϊκό, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Δώνη. Στον αντίποδα, ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε με... σουβενίρ από την Λαμία ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει αγωγή και θα απουσιάσει για το επόμενο δεκαήμερο.

Απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα-στο οποίο μπήκαν και όσοι είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση-μετά την προθέρμανση, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακο δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικό συνεχισαν Οικονόμου και Αποστολάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα