Φίλε... αύριο θα χάσεις...

Γιώργος Ντυμένος
Φίλε... αύριο θα χάσεις...

bet365

Οι Κυριακίδης και Σαραμαντάς θα συγκρουστούν αύριο στο «Γεντί Κουλέ» και δύο τους θα έχουν πολλά πράγματα να θυμηθούν από την κοινή τους παρουσία σε Ηρακλή και Πανηλειακό
Στην μπάλα όλα μπορούν να συμβούν, μέσα στα αποδυτήρια δημιουργούνται στενοί «δεσμοί» και παρακάτω θα σας μεταφέρουμε μία ανάλογη ιστορία. Στη σκηνικό του «Γεντί Κουλέ» ο Παύλος Κυριακίδης θα υποδεχθεί τον παλιόφιλό του Γιώργο Σαραμαντά και οι δυο τους θα έχουν πολλά να θυμηθούν πριν και μετά το ματς, καθώς στα 90 λεπτά της αναμέτρησης θα έχουν ως μοναδικό σκοπό να... στεναχωρήσει ο ένας τον άλλον.
Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το καλοκαίρι του 2012, όταν βρέθηκαν στον Πανηλειακό της Γ' Εθνικής. Ο Κυριακίδης έπαιζε εκεί από το 2011 προερχόμενος από την Κοζάνη, ενώ ο Σαραμαντάς μετακινήθηκε τότε από το γειτονικό Πανόπουλο, καθώς είναι Πυργιώτης στην καταγωγή. Για ένα χρόνο φόρεσαν ταυτόχρονα την «ερυθρόλευκη» φανέλα και οι δρόμοι τους χώρισαν προσωρινά, καθώς ο πρώτος πήγε στη Ζάκυνθο.
Ομως φτάσαμε στον Ιούλιο του 2014, όπου με διαφορά λίγων ημερών αμφότεροι έγιναν παίκτες του Ηρακλή. Ο Σαραμαντάς ανακοινώθηκε από τον Γηραιό στις 10 Ιουλίου, ο Κυριακίδης στις 22 του μηνός και η πορεία τους ενώθηκε ξανά. Στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισαν μία σεζόν μετά την άνοδο στη Super League και ήταν μέλη μίας πολύ καλής παρέας που δημιουργήθηκε στο Καυτανζόγλειο, η οποία όμως «διαλύθηκε» λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν στην ομάδα.
Αλλά εκείνη η φουρνιά κράτησε επαφές και μνημονεύεται ακόμη όταν τα μέλη της βρίσκουν τον χρόνο να συναντηθούν. Οπως θα γίνει αύριο στο Ηράκλειο, όπου και θα ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα