Μπουχαλάκης: «Θα με έκανε ευτυχισμένο το 2019 να είμαι πρωταθλητής»

Δημήτρης Τομαράς
Μπουχαλάκης: «Θα με έκανε ευτυχισμένο το 2019 να είμαι πρωταθλητής»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση στάθηκε στο ότι θα ήθελε να χριστεί πρωταθλητής για το 2019 με την φανέλα του Ολυμπιακού. Τι άλλο είπε.
Ο διεθνής χαφ είπε στη NOVA για:
Το τι θέλει για το 2019: Το πρωτάθλημα θα με έκανε ευτυχισμένο και θα ήθελα το 2019 να είμαι πρωταθλητής. Επίσης μια καλή πορεία στην Ευρώπη θα είναι το ίδιο σημαντική. Έχουμε όλες τις δυνατότητες φέτος, η κλήρωση είναι στα μέτρα μας και αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε πιστεύω μπορούμε να προκριθούμε. Το ρόστερ είναι ιδανικό και πολύ ποιοτικό για να φτάσουμε φέτος πιο μακριά.
Το αν βοηθάει το μεγάλο ρόστερ: Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν, είναι και το Κύπελλο, είναι και η Ευρώπη, οπότε μέχρι τον Μάρτιο θα είμαστε σε φουλ πρόγραμμα, Χρειάζονται όλοι οι παίκτες οι οποίοι για να είναι στον Ολυμπιακό έχουν την ποιότητα να αντεπεξέλθουν.
Το αν θα επηρεάσει η αποχή: Σίγουρα έχουμε χάσει το ρυθμό μας, οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια το μέλημα είναι το αποτέλεσμα και μετά να βρούμε τα πατήματα μας. Παίζουμε σε δύσκολες έδρες οπότε πιο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα.
Την δυσκολία του πρωταθλήματος: Έχω την εντύπωση ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα τα ματς είναι δύσκολα. Με κανέναν αντίπαλο δε λες θα περάσω εύκολα. Εξαρτάζαι από την ομάδα μας αλλά πρέπει να δίξουμε προσοχή σε κάθε αγώνα και όχι να κοιτάμε τα ντέρμπι και την Ευρώπη. Οι πιο μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί και αυτά τα ματς είναι που σου δίνουν και το πρωτάθλημα.
Το ματς με τον Λεβαδειακό: Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή. σίγουρα ο Λεβαδειακός θα περιμένει πίσω, πρέπει να δούμε και τον καιρό, να έχουμε υπομονή και να είμαστε πιο εύστοχοι το 2019.
Τον Σολδάνο: Ο Σολδάνο πιστεύω θα βοηθήσει, έρχεται από μια αποχή, θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βρεις κάποιες παρέες, να μιλήσεις με τους συμπαίκτες του, θέλει λιγο χρονο. Όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε γιατί έχουμε καλό κλιμα στα αποδυτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα