Τα επόμενα βήματα του «σίριαλ» Πρίγιοβιτς

Τα επόμενα βήματα του «σίριαλ» Πρίγιοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Τα επόμενα βήματα του «σίριαλ» Πρίγιοβιτς

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς απομένουν να λυθούν διαδικαστικά θέματα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χιρόνα – Ατλέτικο Μ. και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τι πρέπει να γίνει για να γραφτεί ο «επίλογος» της μετακίνησης του Σέρβου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ; Έχουμε και λέμε:

Οι δύο ομάδες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη διαδικασία ανταλλαγής όλων των απαραίτητων εγγράφων της μεταγραφής. Δεν είναι μια απλή υπόθεση και χρειάζεται να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Να εμφανιστεί και να πιστωθεί στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ η πρώτη δόση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Αυτό λέγεται ότι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Να δοθούν από πλευράς των Σαουδαραβών οι εγγυήσεις για τις άλλες τρεις ισόποσες δόσεις, που θα καταβληθούν τους επόμενους τρεις μήνες.

Να ταξιδέψει ο Πρίγιοβιτς από το Βελιγράδι στην Τζέντα για την επίσημη παρουσίασή του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν επέστρεψε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπήρχε νόημα, παρότι η άδεια που είχε λάβει από τον ΠΑΟΚ είχε τελειώσει, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει τις επαφές για να ολοκληρωθεί το deal.

Αντίθετα από το Ντουμπάι πέταξε για την πρωτεύουσα της Σερβίας και εκεί περιμένει το «πράσινο φως» για να πετάξει προς την πόλη της Τζέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα