Μπούντνικ: «Στην Ελλάδα δεν τους αρέσει να πληρώνουν»

Gazzetta team
Μπούντνικ: «Στην Ελλάδα δεν τους αρέσει να πληρώνουν»

bet365

Συνέντευξη αναφορικά με την παρουσία του στη Λαμία και το μέλλον του μακριά απ' αυτή παραχώρησε ο Εβγκέν Μπούντνικ, που εμφανίστηκε έτοιμος να φύγει απογοητευμένος από την Ελλάδα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη ιστοσελίδα «Русские Афины»:

– Εβγκέν, μετά τη μεταγραφή στη Λαμία από τον Πλατανιά δεν πήρες πολλές ευκαιρίες. Τι συνέβη;

«Στην Ελλάδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και τώρα υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα. Για αυτό επέστρεψα για λίγες ημέρες σπίτι μου στο Χάρκοβο. Πράγματι, μετά τον Πλατανιά, είχαν την ελπίδα πως θα έπαιζα στη Λαμία και φέτος. Όμως λίγο μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, άλλαξε ο προπονητής στην ομάδα. Είναι συνηθισμένες τέτοιες ιστορίας. Ο καινούργιος προπονητής έφερε μαζί του οκτώ παίκτες και με έκανε να καταλάβω πως δεν χωράω στα πλάνα του. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που πέρυσι υπολογίζονταν και φέτος δεν παίζουν. Ο νέος προπονητής ποντάρει περισσότερα στους Λατίνους. Έτσι, ήμουν αναγκασμένος να παρακολουθώ απέξω τα παιχνίδια. Δεν μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα, γιατί η μεταγραφική περίοδος είχε λήξει».

– Δούλεψε το πλάνο του νέου προπονητή με τους Λατίνους;

«Πολύ λίγο. Χάσαμε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος και εντός των θέσεων του υποβιβασμού».

– Μπορούσες τουλάχιστον να προπονείσαι για να παραμείνεις σε καλή φυσική κατάσταση;

«Ναι, με αυτό δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Γυμναζόμουν συνέχεια. Μόνο τις ημέρες που έφυγα για την Ουκρανία δεν γυμνάστηκα».

– Ποια είναι τα πλάνα σου τώρα; Θα γυρίσεις στην Ελλάδα;

«Θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να ρυθμίσω τα χαρτιά μου και να λύσω το συμβόλαιο μου. Η συμφωνία μας έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι και ουσιαστικά πλέον μπορώ να διαπραγματευτώ μόνος μου για να βρω τη νέα μου ομάδα».

– Υπάρχει πιθανότητα να πας δανεικός σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα;

«Όχι. Θέλω να αλλάξω εικόνες λίγο και να πάω σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να μην είναι εύκολη χώρα. Δεν τους αρέσει να τηρούν τις υποχρεώσεις τους».

– Έχεις καθόλου παράπονα από τη Λαμία;

«Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Τους αρέσει να μην πληρώνουν. Για παράδειγμα θα σου δώσουν έναν μισθό και θα σου πουν ότι σε πλήρωσαν».

– Τους Χατσερίντι και Σάκχοφ του ΠΑΟΚ τους βλέπεις;

«Τον Χατσερίντι δεν τον έχω δει, γιατί όπως αυτός έτσι και εγώ δεν παίζουμε στις ομάδες μας τους τελευταίους μήνες. Τα καταλαβαίνω και τα δύο τα παιδιά. Ο Χατσερίντι δεν παίζει σχεδόν καθόλου και ο Σάκχοφ πολύ σπάνια. Πιθανόν να μην έχουν την ψυχολογία και για αυτό να μην παίζουν, ή να μην χωράνε στην ομάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά. Σε γενικές γραμμές για να καταλάβεις τον τρόπο που λειτουργούν, πρέπει να το ζήσεις από μέσα. Αλλά είναι και οι δύο τους δυνατοί παίκτες. Θεωρώ πως θα υπάρξει πρόβλημα αν ο ΠΑΟΚ δεν τους βρει άμεσα νέα ομάδα».

– Εσένα ποια είναι τα πλάνα σου; Σκοπεύεις να γυρίσεις στην Ουκράνια;

«Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά έχω παγώσει τα πάντα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αφού προέχει να λύσω το συμβόλαιο μου με τη Λαμία. Ευτυχώς με θυμούνται στην Ουκρανία. Αλλά που θα είναι το μέλλον μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το πω».

– Παρακολουθείς από την Ελλάδα το ουκρανικό πρωτάθλημα;

«Φυσικά. Παίζουν πολλοί φίλοι μου εκεί. Παρακολουθώ τη Βόρσκλα στο Europa League και το πρωτάθλημα και όλες τις άλλες ομάδες που αγωνίζονται οι φίλοι μου».

– Έχεις αγωνιστεί επίσης σε Τσεχία και Αυστρία. Έχεις στο μυαλό σου και αυτές τις χώρες ως ενδεχόμενους επόμενους σταθμούς της καριέρας σου;

«Πιθανότατα όχι. Στα πρωταθλήματα αυτών των χωρών βασίζονται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους εξελίξουν και να βγάλουν λεφτά πωλόντας τους στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα