Στην Ελλάδα ο Σολδάνο (pics)

Στην Ελλάδα ο Σολδάνο (pics)

Gazzetta team
Στην Ελλάδα ο Σολδάνο (pics)

bet365

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης (2/1), ο Σολδάνο πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» ώστε να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στην Ελλάδα είναι ο Σολδάνο, ο οποίος προσγειώθηκε στην χώρα μας, μέσω Ρώμης, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Τον Αργεντινό επιθετικό υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο οποίος μετέβη κατευθείαν για τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα πάει στα γραφεία Αλεξάνδρας για τις τελικές υπογραφές.

Για την ολοκλήρωση του deal, ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Ουνιόν Σάντα Φε ένα ποσό της κοντά στα 1.100.000 ευρώ, με την ομάδα του να κρατά ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, αυτό θα έχει διάρκεια 4,5 έτη με τον 24χρονο να αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα