Η Σαουθάμπτον ετοιμάζει πρόταση για τον Ομάρ

Gazzetta team
Η Σαουθάμπτον ετοιμάζει πρόταση για τον Ομάρ

bet365

Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Ραλφ Χάσενχιουλτ θέλει τον Νορβηγό μπακ στην Σαουθάμπτον και ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του.

Εχει κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί διανύει την καλύτερή του περίοδο στον Ολυμπιακό μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και ήδη το όνομά του συζητιέται για μεταγραφή!

Σύμφωνα με τους Αγγλους και πιο συγκεκριμένα η Daily Mail αποκαλύπτει πως ο Νορβηγός μπακ των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ ψηλά στην λίστα της Σαουθάμπτον και του προπονητή της, Ραλφ Χάσενχιουλτ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Oμάρ έχει περάσει από τις ακαδημίες της Σίτι, ενώ για ένα εξάμηνο είχε αγωνιστεί και στην Χαλ, επιλογή του Μάρκο Σίλβα τότε. Πάντως η καλή του σεζόν μέχρι στιγμής δείχνει ικανή ώστε οι «Αγιοι» να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο για την αγορά του Νορβηγού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα