Πέλκας: «Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα με… τον Άγιο Βασίλη» (pic)

Πέλκας: «Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα με… τον Άγιο Βασίλη» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πέλκας: «Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα με… τον Άγιο Βασίλη» (pic)

bet365

Ανυπόστατα χαρακτηρίζονται από τον Δημήτρη Πέλκα τα σενάρια που τον θέλουν να έχει κάνει επαφές με ομάδες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε «μπλεγμένος» σε νέα μεταγραφικά σενάρια, που τον εμφανίζουν να έχει μιλήσει με ομάδες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κωνσταντινούπολη, μια εξ αυτών και η Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, όπως υποστηρίζει, ούτε μίλησε, ούτε ενοχλήθηκε από κάποια ομάδα στο διάστημα της παρουσίας του στην τουρκική μεγαλούπολη, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Ρεάλ Μαδρίτης,.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας το θέμα Πέλκα που ήρθε απ΄το πουθενά στο προσκήνιο επανέλαβαν ότι δεν έχουν μιλήσει μαζί του για θέματα που αφορούν τον τρέχον συμβόλαιο του.

Ο Πέλκας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολίασε κι αυτός το όλο θέμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα