«Επαφές της ΑΕΚ για Χέσταντ» (vids)

«Επαφές της ΑΕΚ για Χέσταντ» (vids)

Δημήτρης Βέργος
«Επαφές της ΑΕΚ για Χέσταντ» (vids)

bet365

Στη Νορβηγία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου Νορβηγού εξτρέμ Εϊρικ Χέσταντ της Μόλντε.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρστίτσιτς, η μεταγραφή του οποίου από τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του 2019 με την άφιξη του 28χρονου Σέρβου μέσου στην Αθήνα.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Νορβηγία, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για τον 23χρονο Νορβηγό δεξιό εξτρέμ της Μόλντε, Εϊρικ Χέσταντ.

Όπως υποστηρίζει η Aftenposten, η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τη Μόλντε, όσο και με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι Νορβηγοί, με τη Μόλντε πάντως να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Ο Χέσταντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, αναδείχθηκε από την ακαδημία της Μόλντε, με τον 23χρονο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και οκτώ ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του παίκτη είναι ο Τζιμ Σολμπάκεν, ο οποίος στο παρελθόν είχε κλείσει τη μεταγραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα