Η ανθρώπινη κίνηση του Χατζηθεοδωρίδη (pic)

Η ανθρώπινη κίνηση του Χατζηθεοδωρίδη (pic)

Νίκος Αθανασίου
Η ανθρώπινη κίνηση του Χατζηθεοδωρίδη (pic)

bet365

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έδωσε χαρά σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, τον Γιώργο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, δωρίζοντας φανέλα με τις υπογραφές των παικτών του «τριφυλλιού». Δίπλα του και οπαδοί των «πρασίνων» από την Κατερίνη.

Μία ξεχωριστή κίνηση έκανε κατά την περίοδο των διακοπών του ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πιερία και συνάντησε έναν οπαδό του «τριφυλλιού», ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ο «Χάτζη» του χάρισε μία μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας. Στο πλευρό του ήταν και οπαδοί από τον σύνδεσμο της Κατερίνης, οι οποίοι του δώρισαν ένα κασκόλ, μία φανέλα του Ερασιτέχνη αλλά και σημαντική οικονομική βοήθεια για τις δύσκολες στιγμές που περνάει, ώστε να αγοράσει το απαιτούμενο βοηθητικό μηχάνημα και να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα