Συνάντηση κορυφής για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις

Συνάντηση κορυφής για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση κορυφής για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις

bet365

Η πορεία των διαπραγματεύσεων τόσο επί των αποδεσμεύσεων (τουλάχιστον) οκτώ παικτών όσο και επί των μεταγραφών, θα απασχολήσει τους Θόδωρο Καρυπίδη, Ντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη στην αυριανή (28/12) συνάντησή τους.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η απόφαση ριζικών αλλαγών είναι δεδομένη και υποστηρίζεται μέσα από τον κύκλο επαφών του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντίνου Διαμαντόπουλου, με τους εκπροσώπους (τουλάχιστον) οκτώ ποδοσφαιριστών ούτως ώστε να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Μέχρι στιγμής, η δυσκολότερη υπόθεση είναι αυτή του Μέργκιμ Μάβραϊ λόγω της ύπαρξης συμβολαίου έως και το καλοκαίρι του 2020 αλλά και του οικονομικού ύψους αυτού.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/12) μεταξύ της «τριανδρίας της ΠΑΕ Άρης προβλέπεται να γίνει μια πρώτη αποτίμηση των επαφών, κυρίως όμως να συζητηθούν μεταγραφικά ζητήματα. Οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις και στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν οι δύο εξ’ αυτών μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα