Aνανεώσεις, επεκτάσεις, μεταγραφές

Aνανεώσεις, επεκτάσεις, μεταγραφές

Νίκος Αθανασίου
Aνανεώσεις, επεκτάσεις, μεταγραφές

bet365

Οι συμφωνίες με Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί που έχουν προτεραιότητα, οι επεκτάσεις/επιβραβεύσεις στο τέλος της σεζόν, η μεταγραφή μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και το μπάτζετ του ερχόμενου καλοκαιριού που θα είναι στην ίδια λογική με φέτος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν τις διακοπές τους, αναμένεται να επιστρέψουν στο Κορωπί στις 29 του μήνα και είναι λογικό η επικαιρότητα να ξεφεύγει από τα αγωνιστικά και να περιστρέφεται γύρω από μεταγραφικά και ζητήματα συμβολαίων αλλά και μελλοντικής οικονομικής πολιτικής.

Εξάλλου, το διοικητικό έχει εδώ και καιρό βγει από το πλάνο. Το στόρι με τον Παϊρότζ-το οποίο εξαρχής είχε δεκάδες κενά και... περίεργα τα οποία στο gazzetta.gr είχαμε τονίσει αρκετές φορές και δεν... πανηγυρίζαμε για την μηδενική ουσιαστική πρόοδο στην υποτιθέμενη αλλαγή σελίδας από τον Αλαφούζο σε ένα άγνωστο fund, με άγνωστους σκοπούς για τον σύλλογο- έχει επί της ουσίας τελειώσει.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Κλείνει η παρένθεση.

Μετά την συμφωνία με τον Πάνο Αρμενάκα, προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ειδικά ο Έλληνας στόπερ έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στα χέρια του Δώνη, είναι ο ηγέτης των μετόπισθεν ενώ και η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι ευεργετική για ολόκληρο το σύνολο.

Ο Αφρικανός μπακ κάνει και εκείνος μία καλή σεζόν και στο ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ θέλουν να διατηρήσουν το πολύ δυνατό δίδυμο στα δεξιά, με την παρουσία του Κουλιμπαλί και του Γιόχανσον.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό θα κάνουν κι άλλη μεταγραφή τον Γενάρη πέρα από τον Αρμενάκα, μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Εξάλλου η απαγόρευση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Ιδανικά, στο «τριφύλλι» θα ήθελαν έναν πορτιέρο μετά τον τραυματισμό του Κότσαρη (στα υπόψιν ο Σιαμπάνης του ΠΑΟΚ) και υπό προϋποθέσεις έναν κεντρικό αμυντικό και κεντρικό μέσο.

Από κει και πέρα, τα συμβόλαια των νεαρών ποδοσφαιριστών που έγιναν βασικοί φέτος και είναι λογικό να υπάρξει αναπροσαρμογή και επέκταση στους όρους της συνεργασίας, θα τεθούν επί τάπητος στο φινάλε της χρονιάς, ώστε η τελική κρίση να είναι πιο δίκαιη, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί. Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ανταμείψουν αυτά τα παιδιά για την προοδό τους, πάντα με γνώμονα το οικονομικό στάτους της ΠΑΕ.

Ένα οικονομικό στάτους που όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας, μοιάζει σχεδόν απίθανο να αλλάξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Νταμπίζας και Δώνης θα είναι σε θέση να διαχειριστούν μοναχά τους πόρους που θα προκύψουν από πιθανές αποχωρήσεις, μιας και δεν φαίνεται τούτη την στιγμή η διάθεση από την διοίκηση του συλλόγου να αυξήσει τα οικονομικά εφόδια, ώστε αυτό το σύνολο να ενισχυθεί και να μπορέσει να ανέβει άμεσα επίπεδο για να διεκδικήσει στόχους που να αντιπροσωπεύουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα