Κοντά σε Μπράουν ο ΟΦΗ (vid)

Κοντά σε Μπράουν ο ΟΦΗ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Κοντά σε Μπράουν ο ΟΦΗ (vid)

bet365

Ο 28χρονος μπακ Κρίστοφερ Μπράουν, που μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά στην άμυνα, αναμένεται να συνεχίσει στον ΟΦΗ και φέρεται να βρίσκεται καθ' οδόν για το Ηράκλειο.

Στα σκαριά την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή φέρεται πως έχει ο ΟΦΗ, καθώς όλα δείχνουν πως κάτοικος Ηρακλείου αναμένεται να γίνει ο Κρίστοφερ Μπράουν.

Πρόκειται για τον 28χρονο μπακ, που έχει γεννηθεί στο Αμβούργο, αλλά έχει καταγωγή από την Γκάνα και μπορεί να παίξει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στη γραμμή της άμυνας.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αμβούργο, ενώ στη Σεντ Πάουλι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Γερμανίας, μέχρι που το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Ολλανδία για τη Φορτούνα Σιτάρντ. Με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του, έχοντας αγωνιστεί σε συνολικά 63 ματς, αλλά φέτος ήταν εκτός πλάνων και αγωνίστηκε ελάχιστα με τη δεύτερη ομάδα της. Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα για λογαριασμό των κρητικών και το θέμα του «τρέχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα