Τέλος ο Μυστακίδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Μυστακίδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Γιάννης Μυστακίδης ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του ο 24χρονος άσος.

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί κόντρα στη Γουλβς και παίζει σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Μόλις έξι μήνες κράτησε η παρουσία του Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες γνωστοποίησαν στον 24χρονο ότι από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη θα τερματιστεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί, να αποδώσει τα αναμενόμενα και το γεγονός ότι είχε να χρησιμοποιηθεί από το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στις 1 Δεκεμβρίου έδειχνε ότι δεν είχε μέλλον στους Ηπειρώτες.

Αυτό που απομένει είναι και η επισημοποίηση του διαζυγίου μέσω ανακοίνωσης με τον ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά το πρωί της Παρασκευής τους πρώην συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα