Τρία likes και δύο dislikes από τα Περιβόλια

Τρία likes και δύο dislikes από τα Περιβόλια

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Τρία likes και δύο dislikes από τα Περιβόλια

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για όσα άρεσαν και όσα δεν άρεσαν από το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Κισσαμικού.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο στα Περιβόλια. Πήρε την νίκη έστω και δύσκολα απέναντι στον Κισσαμικό και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο που του δίνει περισσότερες πιθανότητες για μια καλύτερη κλήρωση στους «16» του Κυπέλλου, σε έναν θεσμό που έχει τις δυνατότητες με μικρές υπερβάσεις και αν τον βοηθήσει και λίγο η κληρωτίδα να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και εκεί σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε το απαιτούμενο rotation υπολογίζοντας και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο αναβλήθηκε σήμερα όπως και όλη η αγωνιστική, αλλά τούτη την φορά ήταν πιο περιορισμένο σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΙ που οι περισσότεροι από τους παίκτες που χρησιμοποίησε δεν έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε με μία ιστορική ήττα από ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Πάμε να δούμε τι μας άρεσε και τι όχι στην χθεσινή εμφάνιση των «πρασίνων».

LIKES

1. Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Αποστολάκης ήταν εξαιρετικός. Σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ έπαιξε την πλευρά με μεγάλη επιτυχία, είχε συνεχή ανεβάσματα στο επιθετικό τρίτο και συνεργασίες ενώ ήταν εκπληκτικό το ποσοστό των εύστοχων σεντρών του, οι οποίες τις περισσότερες φορές έβρισκαν συμπαίκτη και μάλιστα με ιδανικό τρόπο για να τελειώσει σωστά η φάση. Ο νεαρός άσος όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, έδειξε ότι διαθέτει την πρώτη ύλη για να αποτελέσει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το τώρα και μια βασική επιλογή για το μέλλον.

2. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ

Αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η ακαδημία του Παναθηναϊκού. Έχει χαρακτηριστικά που δεν συναντάς σε κανέναν άλλο νεαρό επιθετικό του ρόστερ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής για να μπορέσει να βρει ρυθμό και να δείξει περισσότερα σημάδια από το πλούσιο ταλέντο του. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ήταν μέσα στις φάσεις και ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την άμυνα των Κρητικών.

Θα αποτελέσει τεράστια δυσάρεστη έκπληξη και αποτυχία του κλαμπ, αν αυτό το «διαμαντάκι» δεν λάμψει τα επόμενα χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

3. ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ήρθε το καλοκαίρι για να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιθετική λύση αλλά φτάσαμε στα τέλη του χρόνου και δίχτυα δεν είχε βρει. Εξάλλου, τα παιχνίδια που έχει πάρει μέχρι στιγμής είναι λίγα, καθώς ήταν αρκετά πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης όταν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Βέργος το έψαξε πολύ το γκολ χθες. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες, έχασε και το πέναλτι με μία εκτέλεση που έδειξε ξεκάθαρα το πρόβλημα ψυχολογίας που του βγήκε μέσα από το ματς. Ο Δώνης τον κράτησε ορθά στο ματς και ο νεαρός στράικερ σκόραρε και χάρισε την νίκη στο «τριφύλλι».
Αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει να πάρει τα πάνω του, ώστε να φτάσει στο επίπεδο να λογίζεται από εδώ και πέρα ως ένα σημαντικό κομμάτι του ρόστερ και όχι ως απλό συμπλήρωμα.

DISLIKES

1. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΣ

O κοσμός μπορεί να γκρινιάζει για την επιμονή στον Χρήστο Δώνη(κάποιες φορές δικαιολογημένα και κάποιες άλλες όχι), ωστόσο, με εμφανίσεις όπως η χθεσινή ούτε ο Τζανδάρης αλλά ούτε και ο Σταϊκος θα καταφέρουν να κερδίσουν φανέλα βασικού στο άμεσο μέλλον. Αμφότεροι πήραν κάτω από την βάση και ήταν υπεύθυνοι για το μεγάλο πρόβλημα που είχε ανασταλτικά ο Παναθηναϊκός στην μεσαία γραμμή ανά τακτά χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού.

2. ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Είτε αρχικά με τριάδα είτε στην συνέχεια με τέσσερις στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πολλές φάσεις από μία ομάδα Β'Εθνικής, όπως είναι ο Κισσαμικός. Δέχθηκε ένα αστείο τέρμα που λανθασμένα ακυρώθηκε, δέχθηκε ένα γκολ σε μία φάση που ο αντίπαλος έκανε τρεις τελικές και αν δεν ήταν σε ακόμη ένα εξαιρετικό απόγευμα ο Σωκράτης Διούδης, το «τριφύλλι» θα είχε πρόβλημα στο να φτάσει στην νίκη και να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.