Στηρίζει τον Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ

Στηρίζει τον Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Στηρίζει τον Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ στηρίζουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει κανονικά στο πόστο, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ παραμένει κανονικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος, κάτι που ξεκαθαρίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, έπειτα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Στην ΑΕΚ δεν έχει τεθεί θέμα κατάργησης της θέσης του τεχνικού διευθυντή, ούτε έχουν στο πλάνο τους να αλλάξουν πόστο στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στις αρμοδιότητες που έχει.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ τόνιζαν χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη στήριξή τους προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας: «Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, εννοείται ότι εξακολουθεί να υπηρετεί την ομάδα από αυτό το πόστο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα