Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Βέρνμπλουμ

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Βέρνμπλουμ

Σταύρος Σουντουλίδης
Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Βέρνμπλουμ

bet365

Ο Σουηδός χαφ του ΠΑΟΚ πέρασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (19/12) την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα.

Ο… Γολγοθάς για τον Πόντους Βέρνμπλουμ τώρα ξεκινάει μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (19/12) προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά και η ρήξη του αχίλλειου τένοντα, που υπέστη στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Η χειρουργική επέμβαση στον πληγωμένο τένοντα του Σουηδού ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα, με τον Βέρνμπλουμ να παραμένει αρχικά στην κλινική και τις επόμενες μέρες να ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα