Ζαμπά: «Στείλαμε το μήνυμά μας»

Ζαμπά: «Στείλαμε το μήνυμά μας»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ζαμπά: «Στείλαμε το μήνυμά μας»

bet365

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, μετά τη νίκη στη Λιβαδειά και την εξαιρετική εμφάνισή του, που συνοδεύτηκε με μια ασίστ.

Στη Βραζιλία έχουν αρκετούς λόγους και αφορμές να ασχολούνται με την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η παρουσία των Μάτος, Μαουρίσιο και Ζαμπά προσελκύει το ενδιαφέρον, όπως συνέβη και μετά τον αγώνα του «Δικεφάλου» στη Λιβαδειά και τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Ο Λέο Ζαμπά κατέθεσε την άποψη του για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα με την ιστοσελίδα «otempo.com.br» να τον χαρακτηρίζει «καθοριστικό» στη νέα νίκη του ΠΑΟΚ.

«Είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά από την ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση. Η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε χαλάρωσης. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και στείλαμε το μήνυμά μας. Τώρα υπάρχει ακόμη ένα ματς στο πρωτάθλημα πριν το κλείσιμο του χρόνου, για να πάμε με ησυχία και ηρεμία στις διακοπές», σχολίασε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα