Τσαμπούρης: «Πιστεύουμε στην παραμονή»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο αρχηγός του Λεβαδειακού τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν θα πετάξουν... λευκή πετσέτα
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Λεβαδειακός, όμως ο Σάββας Τσαμπούρης τόνισε στη NOVA πως οι Βοιωτοί δεν θα... πετάξουν «λευκή πετσέτα». «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε αντιπάλους από την προτελευταία θέση. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την ισοσπαλίας, αλλά κόντρα σε τόσο ποιοτικές ομάδες πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος. Το γρήγορο γκολ που δεχόμαστε στο β' ημίχρονο ήταν καθοριστικό. Δείξαμε πάντως αντίδραση, είχαμε ένα δεκάλεπτο αρκετά καλό, σκοράραμε κιόλας. Και με τον Πανιώνιο ισοφαριστήκαμε στο τέλος, δεν έχουμε όμως την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Επικεντρωνόμαστε στο Κύπελλο και στην ΑΕΚ», είπε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας.
Και συνέχισε. «Είμαστε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες που πέφτουν. Πιστεύουμε στην παραμονή, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Αλλάξαμε το σύστημα μετά το 0-2, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο ποιοτική ομάδα κοιτάς στην αρχή να προφυλαχθείς, μας βγήκε αυτό με τον Πανιώνιο. Περιμέναμε πως αν κρατούσαμε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν, θα ανοιγόταν στην πορεία και θα είχαμε μια ευκαιρία για τη νίκη». Κλείνοντας σχολίασε πως «δεν πρέπει να στοχεύεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια, μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι δύσκολα αλλά αν δεν κάνεις και ένα μεγάλο αποτέλεσμα τότε δεν μπορείς να ελπίζεις».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
