Τεννές: «Είμαστε στην εντατική, θα δούμε... »

Gazzetta team
Τεννές: «Είμαστε στην εντατική, θα δούμε... »

bet365

Ο κόουτς του Απόλλωνα σχολίασε πως στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν ώστε να μείνουν στην κατηγορία
Την πρώτη νίκη της σεζόν πήρε σήμερα ο Απόλλων και ο Μπάμπης Τεννές σχολίασε πως στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, ώστε να σώσουν την... παρτίδα και να μείνουν στην κατηγορία. «Kερδίσαμε δίκαια. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο ώστε να μας απειλήσει. Βγάλαμε προϋποθέσεις και για άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, βγάλαμε ένα αδικαιολόγητο άγχος προς το τέλος στο να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά στο τέλος πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Περισσότερο σημαντική για τη ψυχολογία της ομάδας, γιατί η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι στην εντατική και είναι και με υποστήριξη και για να δούμε το αν θα επιζήσει θα πρέπει να περάσουν τρία με τέσσερα παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα του», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Εκείνο που με ευχαριστεί και μου δίνει αισιοδοξία, είναι η ψυχολογία, το πάθος, αλλά και η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά ώστε να αντιδράσουν. Προσπαθούν και παλεύουν. Είπαμε θα το παλέψουμε, αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα