Μοράν: «Θυμωμένοι επειδή δεν νικήσαμε»

Μοράν: «Θυμωμένοι επειδή δεν νικήσαμε»

Gazzetta team
Μοράν: «Θυμωμένοι επειδή δεν νικήσαμε»

bet365

Ο Ερικ Μοράν δεν έκρυψε τα συναισθήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ μετά το 0-0 με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού χαφ της Ενωσης.

Για το ματς: «Ηταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν οι ομάδες να δημιουργήσουν, δεν προσφέραμε θέαμα. Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος, εμείς γλιτώσαμε στο τέλος. Φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο. Με τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε».

Για το πόσο τον δυσκόλεψε το γήπεδο: «Το να παίξεις μεγάλες μπαλιές σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το να κοντρολάρεις και να κάνεις συνδυασμούς φυσικά δυσκολεύεσαι».

Για το ποιος είναι ο εφικτός στόχος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι κάθε ματς να μπαίνουμε για να το κερδίζουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο και δρόμο».

Για τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι στην ΑΕΚ: «Είναι κάποιοι παίκτες που έφυγαν, άλλοι ήρθαν. Ήρθε νέος προπονητής. Αυτές τις διαφορές βλέπω».

Για τη διαφορά που υπάρχει στο να παίζεις την Τετάρτη στο Ντα Λουζ και σήμερα σε αυτό το γήπεδο: «Δεν θα μπω στη σύγκριση των δύο γηπέδων ως γήπεδα. Στον αγωνιστικό χώρο θα πω πως από τον καλύτερο δυνατό, παίξαμε στον χειρότερο. Δεν ξέραμε που θα σκάσει η μπάλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα