Οικονόμου: «Εβαλε περισσότερη δύναμη η Λάρισα»

Οικονόμου: «Εβαλε περισσότερη δύναμη η Λάρισα»

Οικονόμου: «Εβαλε περισσότερη δύναμη η Λάρισα»

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι τους, σχολιάζοντας το 0-0 στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Οικονόμου στη Nova.

Για την τελευταία φάση: «Θέλει ψυχραιμία, θέλει τύχη. Φάνηκε ο Μπαργκάν ήταν κουρασμένος. Ημουν τυχερός, έσωσα το βαθμό. Αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακό. Κάτι πρέπει να γίνει αυτό».

Για το ματς: «Κάναμε κάποια σουτ. Ηταν πολύ καλοί οι αμυντικοί της Λάρισας. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε λίγο δύναμη, θεωρώ ότι η Λάρισα έβαλε περισσότερο από εμάς. Απ’ αυτό τον αγωνιστικό χώρο αδικείται η Λάρισα που πρέπει να παίζει σε αυτό το γήπεδο».

Για το τι σημαίνει η ισοπαλία: «Τίποτα, είναι ένας βαθμός. Στο τέλος τον σώσαμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν θέλαμε έναν βαθμό, αλλά τρεις».

Για τη συνέχεια: «Θα μιλήσω εντελώς κλισέ. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Και να μπαίνουμε σε κάθε ματς να κερδίσουμε. Εχουμε τώρα ένα ματς Κυπέλλου και θέλουμε να κλείσουμε ωραία πριν τις διακοπές μας το Λεβαδειακό με νίκη στην έδρα μας».

Για τις συνθήκες στην Ελλάδα: «Ο αγωνιστικός χώρος και γενικά τα γήπεδα είναι ένα θέμα. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ που παίζει ο ΠΑΟ έχει θέματα τώρα που ήρθε ο χειμώνας. Είναι τα πρώτα που πρέπει να φτιάξουμε μαζί με τις Ακαδημίες».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Με αναγκάζετε να απαντήσω απρόσωπα. Είναι κάτι που αφορά την ΑΕΚ, τον μάνατζέρ μου και τη Μπολόνια. Μου αρέσει εδώ, το πρότζεκτ εδώ, μου αρέσουν τα Σπάτα».

Best of internet