Το πρόγραμμα απαιτεί διαχείριση

Το πρόγραμμα απαιτεί διαχείριση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το πρόγραμμα απαιτεί διαχείριση

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει μιας δύσκολης εβδομάδας λόγω της ύπαρξης δύο αγώνων αλλά και του βαρύ κλίματος από την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον εκτός έδρας αγώνα (20/12, 17:15) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου διακυβεύεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το εκτός έδρας παιχνίδι (23/12) με την Ξάνθη. Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα όπου οι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό προπονήθηκαν κανονικά και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Είναι προφανές ότι οι δύο αγώνες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών βάζουν τον Σάββα Παντελίδη σε διαδικασία διαχείρισης του υλικού και χρησιμοποίησης παικτών οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν ήταν στο rotation. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα