Τουρέ σε Σισέ: «Σενεγαλέζε είσαι πολύ μεγάλος και παίζεις καλά»!

Τουρέ σε Σισέ: «Σενεγαλέζε είσαι πολύ μεγάλος και παίζεις καλά»!

Δημήτρης Τομαράς
Τουρέ σε Σισέ: «Σενεγαλέζε είσαι πολύ μεγάλος και παίζεις καλά»!

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του στάθηκε στην σχέση του με τον Γιάγια Τουρέ και στο πόσο πολύ τον βοήθησε ο Ιβοριανός άσος, που έφυγε από τον Ολυμπιακό στην 2η θητεία του.
Μιλώντας στο Igfm.sn ο Σισέ είπε ανάμεσα στα άλλα: «Την πρώτη φορά που είδα τον Γιάγια Τουρέ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μου έκανε και πλάκα. 'Σενεγαλέζε, είσαι πολύ μεγάλος. Έπαιξες και παίζεις πολύ καλά', μου είπε και γελάσαμε και οι δύο. Ο Γιάγια μου έμαθε πολλά και με συμβούλεψε.
Σε αθλητικό επίπεδο μου έδωσε πολλά, ειδικά την ηρεμία του. Παίζοντας μαζί με έναν παίκτη του δικού του βεληνεκούς, βρίσκεις λύσεις. Όταν ήμασταν στα αποδυτήρια συνηθίζαμε να γελάμε ασταμάτητα με τον Γιάγια. Διότι είναι πολύ αστείος και παράλληλα ευγενικός»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα