Μπήκαν Μαρτίνες, Ντιγκινί στον Άρη

Μπήκαν Μαρτίνες, Ντιγκινί στον Άρη

Gazzetta team
Μπήκαν Μαρτίνες, Ντιγκινί στον Άρη

bet365

Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί μπήκαν στο πρόγραμμα προπονήσεων και υπολογίζονται για τον αγώνα του Άρη το ερχόμενη Σάββατο (15/12).

Το Champions League παίζει στη Novibet με προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Και οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού. Στο μεταξύ, ο Μίγκτζεν Μπάσα θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (σ. σ. συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την 16η αγωνιστική.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί ανέβασαν ρυθμό και αμφότεροι ακολούθησαν μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

* Ο Μίτζεν Μπάσα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής.

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19 του ΑΡΗ, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Νέων Κ 18 για προπονήσεις και για το φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο ηλικιακά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, που θα διεξαχθεί στην Τιρένια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα