Πρίγιοβιτς: Ο... πιο γρήγορος όλων! (pic)

Πρίγιοβιτς: Ο... πιο γρήγορος όλων! (pic)

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: Ο... πιο γρήγορος όλων! (pic)

bet365

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπήκε στο ιδιαίτερο κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν σημειώσει 50 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος φορ, όμως, είναι ο… πιο γρήγορος όλων!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με το γκολ που σημείωσε στον αγώνα εναντίον της ΑΕΛ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα πενήντα (50) γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε σύνολο 83 εμφανίσεων εκ των οποίων οι 19 έγιναν ερχόμενος από τον πάγκο, γι’ αυτό και η αντιστοιχία των γκολ έχει μεγάλη διαφορά (43 γκολ ως βασικός, 7 ως αλλαγή).

Ο Σέρβος επιθετικός είναι ο 17ος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», που σημειώνει 50 γκολ σε όλους τους αγώνες (Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρώπη) και βρίσκεται στη 2η θέση των ξένων σκόρερ του ΠΑΟΚ, πίσω από τον Νέτο Γκουερίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Ισοβίτη», ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διέλυσε το ρεκόρ του Κώστα Φρατζέσκου, ο οποίος είχε φτάσει τα 50 γκολ σε 99 αγώνες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα