Τεννές: «Δύσκολη η παραμονή»

Gazzetta team
Τεννές: «Δύσκολη η παραμονή»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ναι μεν τόνισε την καλή εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του
Το κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα ο Απόλλων, όπως σχολίασε ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα στο Αγρίνιο. «Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και βάλαμε δύσκολα στον Παναιτωλικό. Δικαιούμασταν το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας που είχαμε αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε βαθμούς. Όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει η αίσθηση από τα παιδιά ότι αδικούσαμε πολύ τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Το αν θα φτάσουμε κάποια στιγμή να διεκδικούμε την παραμονή μας, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το πούμε και είναι και πάρα πολύ δύσκολο να γίνει», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε πολύ καλύτερα από εμάς και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και λίγο ήθελε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Στον Παναιτωλικό έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, πάντα θα το λέω, και της εύχομαι τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα