Τσιντώτας: «Είμαστε πρωταθλητές... »

Τσιντώτας: «Είμαστε πρωταθλητές... »

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Είμαστε πρωταθλητές... »

bet365

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τόνισε πως στην Ενωση πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος
Στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα ο Τσιντώτας και μάλιστα, μεταξύ άλλων, στάθηκε μιλώντας στη NOVA ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι οι πρωταθλητές.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
''Ένιωσα πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενος που η επιστροφή συνδυάστηκε από καλό αποτέλεσμα. Φάσεις όπως αυτή με τον Μπαράλες, μας δίνουν ψυχολογία, ήμουν ζεστός και αντέδρασα σωστά. Είχαμε ένα δύσκολο Νοέμβρη. Το παρελθόν είναι τα βήματα του μέλλοντος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μην ξεχνάμε πως είμαστε πρωταθλητές. Άσχετα αν αυτό ανήκει στην περσινή χρονιά, πρέπει οι ομάδες που έρχονται εδώ να το καταλαβαίνουν από την αρχή, να μπαίνουμε δυνατά και με πάθος. Ηρεμία σε τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να νιώθεις ποτέ, πάντα υπάρχει πίεση. Αφήνουμε πίσω μας τον Νοέμβριο αλλά η πίεση υπάρχει πάντα, η πίεση για να ανέβουμε ξανά στην κορυφή. Ο παίκτης που βάζει το γκολ και ξεκλειδώνει το παιχνίδι αξίζει τον τίτλο του ΜVP, οπότε πολυτιμότερος ο Πόνσε.
Για τον ανταγωνισμό με τον Μπάρκα: "Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός πάντα βγαίνει σε καλό. Αυτό μας κρατά και τους δύο για να δουλεύουμε σκληρά".
Για την πρώτη φάση με τον Μπαράλες: "Αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90' ".
Για το φετινό στόχο της ΑΕΚ: "Κι εγώ και όλα τα παιδιά, πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Σίγουρα θα έχει κάποια κακή μέρα, και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε".
Στη συνέχεια ανέφερε: "Σίγουρα μας πείσμωσαν όσα ακούστηκαν. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας, και να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι".
Για ενδεχόμενο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπενφίκα: "Θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή, του οποίου η άποψη και επιλογή είναι πάντα σεβαστή".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα