Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Ξάνθη

bet365

Ο Πορτογάλος δείχνει να έχει καταλήξει και... κλειδώσει τα περισσότερα πρόσωπα για την 11άδα του στο Ξάνθη - Ολυμπιακός την Κυριακή, μία καθοριστική... μάχη των Πειραιωτών.
Κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Σα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.
Για τον άξονα ο Γκιγιέρμε είναι ο... σίγουρος ενώ ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει για εκεί και Μπουχαλάκη και Νάτχο ενώ έχει και τον Καμαρά. Άρα Γκιγιέρμε με έναν εκ των Μπουχαλάκη - Νάτχο. Επιτελικός ο Φορτούνης, στο ένα άκρο Ναουέλ και στο άλλο ο Ομάρ καθώς τον Νορβηγό τον δοκίμασε και το Σάββατο και αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Ομάρ έπαιξε και εξτρέμ με τον Παναιτωλικό αλλά και λόγω των προβλημάτων που είχαν οι Ποντένσε και Λάζαρος. Για φορ το φαβορί παραμένει ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα