Ρίβερ-Μπόκα και ο… διχασμένος Μαρτίνες

Ρίβερ-Μπόκα και ο… διχασμένος Μαρτίνες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ρίβερ-Μπόκα και ο… διχασμένος Μαρτίνες

bet365

Η βραδιά του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς είναι κομμάτι δύσκολη για τον Νικολάς Μαρτίνες καθώς η καρδιά του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού είναι χωρισμένη στη μέση.

Γιουβέντους – Ιντερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Μαρτίνες προέρχεται από μια άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια. Παππούδες, θείοι, πατέρας, αδερφός… όλοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Κάποιοι στο υψηλότερο επίπεδο όπως για παράδειγμα του ο πατέρας του Κάρλος ο οποίος ήταν βασικός επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ στα τέλη της δεκαετίας του 70’. Τότε βέβαια, ο νυν παίκτης του Άρη δεν είχε γεννηθεί για να τον θαυμάσει εν δράσει, αλλά φωτογραφίες και ντοκουμέντα υπάρχουν. Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ, δεν μπορεί παρά να υποστηρίζει την Ρίβερ Πλέιτ.

Ο αδερφός του Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες… διάλεξε το ακριβώς αντίθετο μονοπάτι, για δύο χρόνια (2013-15) ήταν ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική Αργεντινής. Μάλιστα, το εντυπωσιακό στην περίπτωση της οικογένειας είναι ότι στην Μπόκα, ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες υπήρξε συμπαίκτης με τον τωρινό συμπαίκτη του αδερφού του στον Άρη, Νικολάς Κολάσο.

Ο Νικολάς Μαρτίνες δεν αγωνίστηκε ποτέ σε καμία από τις δύο ομάδες και είναι… διχασμένος ενόψει του δεύτερου τελικού των δύο ομάδων για το Copa Libertadores έχοντας ερεθίσματα από πατέρα και αδερφό. Μάλλον είναι και ο μοναδικός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του Άρη που δεν έχει ξεκάθαρη προτίμηση. Κι αυτό γιατί ο Κολάσο δεν είναι απλά γέννημα-θρέμμα της Μπόκα αλλά έχει δουλέψει κατ’ επανάληψη και φανατικός οπαδός της ομάδας. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ματέο Γκαρσία καθώς υποστηρίζει Μπόκα από μικρό παιδί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα