Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

bet365

Η Ξάνθη με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Ολυμπιακός δε ζήτησε εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι και ως εκ τούτου οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν φιλάθλους στην ακρητική πόλη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ηταν γνωστό αλλά το... επισημοποίησε και η Ξάνθη με ανακοίνωσή της. Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια από την ακριτική ομάδα στην καθιερωμένη σύσκεψη ασφαλείας και έτσι δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλών τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στην προγραμματισμένη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης (27/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena την Κυριακή (9/12, 15:30) για την 13η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα