Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Η Ξάνθη με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Ολυμπιακός δε ζήτησε εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι και ως εκ τούτου οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν φιλάθλους στην ακρητική πόλη. 

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ηταν γνωστό αλλά το... επισημοποίησε και η Ξάνθη με ανακοίνωσή της. Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια από την ακριτική ομάδα στην καθιερωμένη σύσκεψη ασφαλείας και έτσι δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλών τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στην προγραμματισμένη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης (27/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena την Κυριακή (9/12, 15:30) για την 13η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό».

Best of internet