Επιστροφές στον ΟΦΗ

Επιστροφές στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστροφές στον ΟΦΗ

bet365

Κουτσιανικούλης, Κομεσίδης και Δεληγιαννίδης προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (06/12) και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου ενόψει Παναθηναϊκού (09/12, 17:15).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρωί της Παρασκευής (6/12) ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους τρεις παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, στο οποίο συμμετείχαν μάλιστα για μια ακόμα μέρα χωρίς προβλήματαοι Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας.

Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση,περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, επιθετικής ανάπτυξης με υπεραριθμία και transition, ήταν ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης και ο ανέτοιμος Χρήστος Αραβίδης.

Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (7/12) στις 11:00 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα