Ατομικό ο Καραμάνος (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Ατομικό ο Καραμάνος (pics)

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Τάσο Καραμάνο, που έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, η Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (08/12, 19:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Στην αρχή της προπόνησης όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν σε αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις αμυντικής τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Καραμάνoς, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα από κλωτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Εξάλλου απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Ενόπλων, Τσούκαλος και Μπουλούλης οι οποίοι επιστρέφουν το βράδυ από την Ολλανδία. Μάλιστα και οι δυο συμμετείχαν στον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής με την αντίστοιχη της Γερμανίας με σκορ 2-1, όπου μάλιστα ο Μπουλούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ντάνι Μπεχαράνο, η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και εκτός απροόπτου, σύντομα αναμένεται να καταλήξει θετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα