Στην Αγιά Σοφιά η Δούρου

Στην Αγιά Σοφιά η Δούρου

Gazzetta team
Στην Αγιά Σοφιά η Δούρου

bet365

Στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας για να δει από κοντά τα έργα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Την Αγιά Σοφιά επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η κυρία Δούρου βρέθηκε στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ για να δει τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άλλωστε, η Περιφέρεια Αττικής συνδέεται με την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, μέσω της υπογειοποίησης που πρόκειται να γίνει και η οποία έχει πάρει τον δρόμο της.

Μόλις χθες, από την πλευρά της Περιφέρειας υπήρξε ανακοίνωση πως ξεκίνησε να «τρέχει» το χρονικό διάστημα του ενός μήνα που απαιτείται προκειμένου στη συνέχεια να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, οι εργασίες της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ δεν επηρεάζονται από το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα της υπογειοποιήσης, τα οποία πάντως αναμένονται να αρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα