Τρεις στο όριο καρτών στη Λαμία

Τρεις στο όριο καρτών στη Λαμία

Τρεις στο όριο καρτών στη Λαμία

Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Χερόνιμο Μπαράλες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον έφεραν στο όριο των τεσσάρων και μαζί με τον Σκόνδρα και τον Καραγκούνη γεμίζουν τη λίστα των επίφοβων των Φθιωτών.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις της 12ης αγωνιστικης της Super League ήταν η τιμωρία του διαιτητή Τσαμούρη στον Αργεντινό φορ της Λαμίας, που χτύπησε τον Πασχαλάκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (03/12).

Μπορεί ο επιθετικός των Φθιωτών να είδε την κίτρινη κάρτα και όχι την κόκκινη, ωστόσο ακόμη κι έτσι μπήκε στη λίστα με τους παίκτες της ομάδας του που βρίσκονται κοντά στο όριο τιμωρίας, μαζί με τους Γιάννη Σκόνδρα και Θανάση Καραγκούνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκο Μπλάζιτς, που έχει ήδη φτάσει στις τέσσερις, εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Ελίν Δημούτσος, που έχει φτάσει τις επτά, θα εκτίσει τη μια από τις δυο που οφείλει απέναντι στην ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (08/12). Στις έξι βρίσκεται και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, που βέβαια έχει αποβληθεί παράλληλα άλλες δυο φορές.

Best of internet