«Ο Μπαράλες δεν είχε πρόθεση»

«Ο Μπαράλες δεν είχε πρόθεση»

 «Ο Μπαράλες δεν είχε πρόθεση»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης τόνισε πως ο Αργεντινός φορ δεν χτύπησε εσκεμμένα τον Πασχαλάκη 

Για το χθεσινό ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και τη φάση του Μπαράλες, μίλησε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός του Μάκη Χάβου, στον σταθμό Metropolis
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη: «Πάντοτε θα γίνονται αναφορές σε ευνοημένους και δυσαρεστημένους. Πήρε κάποιες αποφάσεις ο διαιτητής. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Θα σταθούμε στην ουσία που είναι το παιχνίδι και όχι στη διαιτησία».
 
Για τη φάση του Μπαράλες με τον Πασχαλάκη: «Ο Μπαράλες είναι ένα παιδί που δε θα έκανε κάτι τέτοιο εσκεμμένα. Το διαβεβαίωσε και ο ίδιος σε συζήτηση μας σήμερα. Η ενέργεια είναι αντιαθλητική απλά τονίζω ότι η πρόθεση του δεν ήταν εσκεμμένη. Δεν είχε πρόθεση, υπήρχε υπέρμετρη προσπάθεια να διεκδικήσει τη μπάλα και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας εξαίρετος αθλητής που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ήταν μια άτυχη στιγμή και για τους δύο παίκτες».
 
Για το γκολ που δέχθηκε η Λαμία: «Είναι μια φάση που μπαίνουν τα γκολ. Μια αδράνεια από τον αμυντικό και η ικανότητα του Βαρέλα έφερε το γκολ».
 
Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον τίτλο: «Νομίζω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις από όλες τις πλευρές να πάρει το πρωτάθλημα. Σαν ομάδα όμως στηρίζεται στις ικανότητες κάποιων παικτών και λιγότερο στη λειτουργία ως ομάδας όπως συνέβαινε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα βρει την ταυτότητα του η ομάδα και θα έχει καλύτερη εικόνα. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και ο Ολυμπιακός δείχνει μια καλή λειτουργία και έχει και καλούς παίκτες».

Best of internet