«Ανεβαίνουν» Νέιρα και Ντίνας

«Ανεβαίνουν» Νέιρα και Ντίνας

Δημήτρης Ρούσσος
«Ανεβαίνουν» Νέιρα και Ντίνας

bet365

Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας γυμνάστηκαν με αυξημένη ένταση την Τρίτη και έχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (09/12). Ξανά ενοχλήσεις ο Μεγιάδο, ατομικό ο Κουτσιανικούλης, κανονικά ο Αραβίδης.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την πρωινή προπόνηση για τον Νίκο Παπαδόπουλο, που είδε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον Έλληνα εξτρέμ να γυμνάζονται εντατικά στο γυμναστήριο, δίχως ενοχλήσεις.

Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται πως θα προλάβουν την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» για τη 13η αγωνιστική της Super League, αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρχει βεβαιότητα για την κατάστασή τους.

Κατά τα λοιπά το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο σε δύο γκρουπ και αερόβια προπόνηση στο γήπεδο.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης προπονήθηκε κανονικά με βάση το πρόγραμμά του. Θεραπεία έκανε ο Μπολάκης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (5/12) και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα