Βαρέλα: «Δύσκολες συνθήκες μετά την αποβολή»

Βαρέλα: «Δύσκολες συνθήκες μετά την αποβολή»

Gazzetta team
Βαρέλα: «Δύσκολες συνθήκες μετά την αποβολή»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα, μετά το 0-3 επί της Βασιλείας το καλοκαίρι, βρήκε και πάλι δίχτυα, αλλά το γκολ του στη Λαμία μπορεί να αποδειχθεί χρυσό στην κούρσα προς τον τίτλο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δε μίλησε τόσο για το δικό του γκολ, αλλά για την εικόνα της ομάδας και στάθηκε στην αποβολή του Χοσέ Κάνιας, που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πριν έρθουμε, ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ καλή έδρα όταν παίζει στο γήπεδο της. Γνωρίζαμε ότι παίζουν με βαθιές μπαλιές στον επιθετικό και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους χώρους και τις δεύτερες μπάλες με το δεκάρι τους. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δε συνέβη όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο είδατε ότι ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα στον Κάνιας, έπρεπε με αυτές τις συνθήκες να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, ήταν δύσκολο γιατί αντιμετωπίζαμε τη Λαμία με 10 εναντίον 11 στην έδρα της», είπε ο Βαρέλα μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα