Επέστρεψε στο χορτάρι ο Λόπες! (pics)

Επέστρεψε στο χορτάρι ο Λόπες! (pics)

Δημήτρης Βέργος
Επέστρεψε στο χορτάρι ο Λόπες! (pics)

bet365

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στη δράση έκανε ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας πραγματοποίησε ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ έχει τεθεί νοκ - άουτ από τα τέλη του Σεπτέμβρη έπειτα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά και φυσικά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Ωστόσο, τα βήματα που κάνει είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο.

Το τελευταίο διάστημα ο Λόπες έχει αρχίσει να πραγματοποιεί ασκήσεις με μπάλα, και το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε και στο γήπεδο!

Ο Λόπες έκανε τις πρώτες του ασκήσεις με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο στα Σπάτα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα βήμα στην αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα