Μπήκε και ο Μοράν

Μπήκε και ο Μοράν

Δημήτρης Βέργος
Μπήκε και ο Μοράν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ερικ Μοράν ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Ο άτυχος του ματς με την Ξάνθη ήταν ο Έρικ Μοράν, ο οποίος λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση άρχισε να υποφέρει από μια γαστρεντερίτιδα με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ, πάντως, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και το πρωί της Δευτέρας προπονήθηκε κανονικά.

Κάποιο άλλο θέμα από το χθεσινό 2-0 επί της Ξάνθης δεν προέκυψε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση. Φυσικά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν την Τρίτη ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης στις 11:00.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα