Εκτίει στο Κύπελλο ο Μακέντα

Νίκος Ρόλλας
Εκτίει στο Κύπελλο ο Μακέντα

bet365

Στο εξ αναβολής παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΙ θα εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του Ιταλός επιθετικός που αποβλήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αναβολή του παιχνιδιού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΟΦ Ιεράπετρας που ήταν προγραμματισμένο για την εβδομάδα μετά το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τελικά βγήκε σε καλό για τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό γιατί ο Φενετερίκο Μακέντα θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς της Τετάρτης.

Επειδή είδε κόκκινη κάρτα, έστω και αν ήταν από δύο κίτρινες και όχι απευθείας, είναι αναγκασμένος να χάσει το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Αν θα δεν υπήρχε το ματς αυτό θα έπρεπε να χάσει το επόμενο του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα