Παντελίδης: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και στην έλλειψη δυνάμεων της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα διδακτικό για την ομάδα του. «Αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας διδάξει πολλά πράγματα. Από το πρώτο ημίχρονο και την πίεση που ασκήσαμε έως και το δεύτερο ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε λόγω έλλειψης δυνάμεων. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι. Η ομάδα έπαιξε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αλλά πρέπει να αυξήσει το διάστημα όπου θα παίζει σε πολύ έντονο ρυθμό», είπε.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ρωτήθηκε για το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αρης οπισθοχώρησε: «Η αιτία είναι ότι, είναι δύσκολο να κρατήσουμε τόσο έντονο ρυθμό σε 90 λεπτά. Γι’ αυτό είπε ότι θέλουμε να αυξήσουμε το σχετικό διάστημα. Είναι και θέμα δυνάμεων. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα το αντίθετο. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Για την ποιότητά μας επίσης, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τις φάσεις που είχαμε».

Σχετικά με την επανάληψη του σκηνικού, καθώς το ίδιο είχε γίνει και στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, όταν ήταν προπονητής του Αστέρα, είπε: «Μάλλον η τύχη είναι με το μέρος της. Θα γυρίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε ένα αποτέλεσμα στο τέλος».

Σε ερώτηση για τους εκτελεστές των πέναλτι, απάντησε: «Η εντολή για το ποιος θα το σουτάρει δίνεται πριν από το παιχνίδι. Το πρώτο αποφάσισε να το κάνει ο Γκάμα. Είναι 2-3 που επιλέγουμε πριν το παιχνίδι. Και οι τρεις που έχουμε επιλέξει έχουν τα καλύτερα χτυπήματα».

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε επίσης ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν αποδίδει δικαιοσύνη. «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί αν εξαιρέσεις το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή μπάλας με μιάμιση ευκαιρία, εμείς έχουμε 4-5 φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε σε άλλον αγώνα».

Σε ερώτηση για το πέναλτι του Παναθηναϊκού, είπε: «Έχω την εντύπωση ότι είναι τραβηγμένο το πέναλτι του Παναθηναϊκού, κυρίως από τη στιγμή που δίνεται σε σημείο όπου καθορίζεται παιχνίδι. Σχετικά με το αν ο Μαρτίνες θα μπορούσε να αγωνιστεί στο τέλος, είπε: «Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχα βάλει 3ο κεντρικό αμυντικό. Τώρα βάλαμε τον Μάβραϊ. Ο Μάβραϊ μπήκε γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δεύτερο επιθετικό. Γιατί θα βάλει ο αντίπαλος την μπάλα στην περιοχή και λίγο άναρνα, οπότε εκεί χρειάζεσαι κι έναν ψηλό στόπερ», είπε και συμπλήρωσε: «Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το καλό πρώτο ημίχρονο γιατί δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι να έχει ταλαιπωρηθεί τόσο ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να αυξήσουμε τη χρονική διάρκεια στην οποία θα πιέζουμε».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες απάντησε ότι… «η κόπωση επηρεάζει τις αποφάσεις. Δεν θα σταθώ σε μια λάθος πάσα. Συνολικά πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα