Παράσχος: «Να μην επαναπαυόμαστε»

Gazzetta team
Παράσχος: «Να μην επαναπαυόμαστε»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι Αρκάδες το σημερινό ματς
Ο Αστέρας συνέχισε με νίκη στη σεζόν, αλλά ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον αγώνα οι παίκτες του. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο πολύ αποφασισμένο. Ξέραμε εξ' αρχής την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες. Σίγουρα, οι 6 βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα από την ομάδα μου που έχασε αρκετές ευκαιρίες», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ευτυχήσαμε να πρoηγηθούμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς παρά το αριθμητικό μας πλεονέκτημα δεν το διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι γι' αυτό και πρέπει να συνηθίσουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ηταν λες και επαναπαυτήκαμε, λες και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Λεβαδειακό, να βρουν την ψυχολογία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και στην ομάδα μου στον ίδιο δρόμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα