Πρώτη φορά με το αριστερό...

Πρώτη φορά με το αριστερό...

 Πρώτη φορά με το αριστερό...

Ο οικονομολόγος  Ράντομιρ Μιλoσάβλιεβιτς έδειξε πως μπορεί να «εκτελέσει» και με ανάποδο πόδι, αφού μέχρι πρότινος το είχε πράξει μόνο... σπρωχτά  

Με ένα πανέμορφο γκολ ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς διπλασίασε χθες τα τέρματα της ΑΕΛ και έβαλε τις... βάσεις για την μετέπειτα νίκη της επί του Πανιωνίου. Ο Σέρβος χαφ υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με τη «όπλισε» με τη... μία, στέλνοντάς την στο «Γ» της εστίας του Κότνικ, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει. 
 
Ο 26χρονος μέσος προσέθεσε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα χθες βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην καριέρα του με το αριστερό, καθώς κάτι ανάλογο είχε κάνει και όταν έπαιζε στη Σερβία, αλλά τότε ήταν πάνω στη γραμμή και απλά έσπρωξε το τόπι μέσα... Αυτόματα η φάση του 53' θα μείνει στη μνήμη του, αφού έδειξε πως μπορεί να «εκτελέσει» και με τα δύο πόδια, κάτι που... αυξάνει τις μετοχές του.
 
Στα αποδυτήρια αποθεώθηκε και ατάκες από τους συμπατριώτες του όπως «Ράικο τι έβαλες (σ.σ. έτσι τον φωνάζουν)» ήταν στην ημερησία διάταξη και εκείνος φάνηκε να το απολαμβάνει. Οικονομολόγος με πτυχίο, στον Κάμπο έχει «κουμπώσει» γιατί είναι λάτρης της φύσης και ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες. Αλλωστε αυτός και η κοπέλα του χρειάζονται χώρο για να πηγαίνουν βόλτα το αγαπημένο τους λυκόσκυλο. Στα μέρη μας βρίσκεται «σκάρτο» έναν χρόνο (ήρθε πέρσι τον Γενάρη) και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους «βυσσινί». 

Best of internet