Βιεϊρίνια: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή Total Football, όπου και εξήγησε τους λόγους που θεωρεί ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν.

Ο Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη στον Ντέμη Νικολαΐδη, στην εκπομπή Total Football του Open TV που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτή τη συνέντευξη (απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως δεν χαρακτήρισε «κλέφτες» τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά εξήγησε για ποιον λόγο θεωρεί ότι ο τίτλος την περσινή σεζόν κλάπηκε.

Μεταξύ άλλων ο Βιεϊρίνια είπε:

«Δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Αυτό που είπα είναι ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είπα ότι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός... Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε... Ξέρεις πως είναι η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο και τον φανατισμό. Να σου πω την αλήθεια, ξεφύγαμε όλοι. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους παίκτες, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους ανθρώπους από την ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα