Με κλάμματα αποχώρησε ο Βελλίδης (pics)

Gazzetta team
Με κλάμματα αποχώρησε ο Βελλίδης (pics)

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού η υπόδειξη του Λάμπρου για παράβαση στη φάση του γκολ των Κρητικών στέρησε πολλές πιθανότητες από την ομάδα του για τη νίκη που έψαχνε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε τελικά τον ΟΦΗ (1-1), γλιτώνοντας την ήττα στα τελευταία λεπτά στη 12η αγωνιστική της Super League, το γεγονός ωστόσο ότι βρέθηκε σε θέση «κυνηγού» στον αγώνα οφείλεται σε φάση όπου εμπλέκεται ο Μάρκος Βελλίδης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα στο 53' της αναμέτρησης, με τον διαιτητή Λάμπρου να υποδεικνύει παράβαση στη φάση, όπου βρέθηκε ξαπλωμένος εκτός περιοχής με τη μπάλα να ακουμπάει τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο ημικύκλιο.

Το ριπλέι της φάσης δείχνει πως η μπάλα μάλλον δεν έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή κι επομένως η απόφαση του άρχοντα της αναμέτρησης ήταν λανθασμένη. Από την εξέλιξη της εκτέλεσης του φάουλ προήλθε το 0-1 του ΟΦΗ, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και την ανατροπή, δεδομένου ότι έψαχναν τη νίκη.

Η πρώτη επετεύχθη, αλλά η δεύτερη δεν ήρθε ποτέ και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών να αποχωρεί δακρυσμένος από το γήπεδο, αφού έστω και χωρίς να φαίνεται πως κάνει λάθος, εμπλέκεται στη φάση που «πλήγωσε» την άμυνα του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα