Κατευθείαν Λάρισα ο Κεϊτά

Gazzetta team
Κατευθείαν Λάρισα ο Κεϊτά

bet365

Ο 24χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα και αμέσως θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Πανιωνίου

Με «θέματα» θα παίξει αύριο ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς στους γνωστούς τραυματίες Σπιριντόνοβιτς, Κόρμπο, προστέθηκε ο Κεϊτά που προβάλει ως «ερωτηματικό». Ο 24χρονος μέσος έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα από τη Γαλλία που είχε μεταβεί και από εκεί θα πάει κατευθείαν στη Λάρισα. Ετσι ο Ανιγκό ενδέχεται να μην τον χρησιμοποιήσει, τόσο γιατί «έχασε» τις τελευταίες προπονήσεις, όσο και επειδή ενδέχεται να παρουσιαστεί καταπονημένος.

Η αποστολή των «κυανέρυθρων» (εκτός είναι οι τραυματίες Καμαρά, Μανθάτης) είναι η εξής: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Σιντί Αλί, Σεράφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα