Τέλος από τη Λαμία ο Οσμάν

Δημήτρης Ρούσσος
Τέλος από τη Λαμία ο Οσμάν

bet365

Απροσδόκητα και χωρίς να εξηγεί τους λόγους, η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμπντούλ Οσμάν.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γκανέζος μέσος, που καταλάμβανε θέση ξένου στο ρόστερ αποτελεί παρελθόν από τους Φθιωτούς, που ανακοίνωσαν την εξέλιξη το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σε συζήτηση που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών, συμφωνήθηκε η αποδέσμευση του παίκτη, που δεν υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα του Μάκη Χάβου εως τώρα.

Ο 31χρονος (27/02/87) κεντρικός μέσος, που τη σεζόν 2011/12 είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα, αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και πρόλαβε να αγωνιστεί έξι φορές στη Super League και δυο στο Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα της Λαμίας, όλες ως αλλαγή.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στον άξονα για τους «κυανόλευκους», που έχουν μείνει με τον Δημούτσο, τον Μπλάζιτς, τον Σκόνδρα και τον Μπουλούλη, που εχει αγωνιστεί μόλις μια φορά ως τώρα στο πρωτάθλημα, τη δεύτερη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες ακόμα του Μπάμπη Τεννέ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Abdul Osman».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα